- Beklager billedet er taget med min mobil...
Bund:
- 1 blomkålshoved
- 150 gram reven ost (jeg brugte light version)
- 3 æg
- 1 dl. glutenfrimel
Fyld:
- hakkede tomater fra dåse
- skinke
- revet ost
Fremgangsmåde:
1. ingredienserne til bunden blandes sammen og rulles ud på bagepapir. Bumden bages i 15 min på 200 grader.
2. fyldet tilsættes og pizzaen sættes i ovnen i 20 min eller til den har den rigtige kulør.
Jeg lavede en salat med iceberg, tomat, agurk, peber og en skefuld grøn pesto og spiste til.
Mums.. Det lyder som en lækker pizza..!! Hvad gjorde du med blomkålshovedet? Hakkede du det eller kørte du det i en foodprocessor?? Og ved du ca. hvor mange kalorier, der var i den?? :)
SvarSletSuper pizza.. Har lavet den to gange nu.. også med broccoli.. Super godt.. :)
SvarSlet