tirsdag den 28. februar 2012

Når man får mad på job...


Jeg får næsten alle mine måltider på arbejde, hvor vi har en kok til at fylde køleskabende op. I starten var det helt umuligt at finde noget morgenmad uden for meget sukker. Men jeg fik vores kærer kok til at købe økologisk naturel youghurt som jeg så supplerer med en skefuld kanel og 10 mandler.




Der er mange ting jeg hellere vil have til morgenmad og som ville være mere optimale, men det smager okay og holder mig mæt til frokost. Men ville helt sikkert foretrække nogle æg af en slags hvis jeg selv kunne bestemme :)


Middagsmad bliver ligesom morgenmaden indtaget på arbejde. Vores kok er meget glad for fed mad, så den varme ret holder jeg mig fra. Jeg får derimod en salat med nogle proteiner, ofte tun i vand og æg. Jeg er begyndt at fokusserer meget på mængden af min middagsmad og forsøger at tage en af de små tallerkner og holde mig til en portion. Jeg har altid mandler på mit bord som jeg kan spise som et mellemmåltid, derudover har jeg ofte gulerødder med som jeg kan snacke i hvis sulten melder sig.

Kunne jeg selv vælge ville jeg varriere min mad lidt mere og sørge for at gøre det mere spændene, men jeg vil ikke invistere en masse penge i selv at tage mad med på job. Men jeg tror nogle gange mit problem i weekenden er at jeg har fået lidt kedelig ens mad hele ugen og derfor vil have en masse spændene mad..

Hvad får i andre til morgen og middagsmad??



3 kommentarer:

  1. Her til morgen har den stået på røræg, ærter, tomater og smoothie af banan, æble, sojamælk, sojaproteinpulver og kanel samt et glas vand og en kop instant kaffe med fløde.
    Jeg kan se, at du holder dig mæt frem til middag og ikke lade være med at give dig et lille tip om at spise mellemmåltider både formiddag og eftermiddag for at holde dit blodsukker stabilt og øge din forbrænding ;-) Og spis også gerne lidt mandler sammen med gulerødderne, så lagrer du mindre fedt og er mæt længere.
    KH Charlotte

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte.

    Tusinde tak for dit indlæg.

    Jeg spiser sen morgenmad kl 9.00, så det skifter meget om jeg får et mellemmåltid. Eller det bare bliver en chailatte :)

    Jeg vil helt sikkert tage dit råd til mig med mandler til gulerødderne.

    Det lyder som en skøn morgenmad du får, det lyder lidt som en af mine weekend favoritter:)

    I hverdagene må jeg jo desværre nøjes med det der er på job.

    Eftermiddag får jeg altid et mellemmåltid, hvad det er varriere efter hvor sulten jeg er og om jeg skal direkte ind og træne efter arbejde.

    MVH

    SvarSlet
  3. Jeg får oftest 35 g havregryn lavet til grød på vand med 10-15 mandler , kanel og en skefuld hytteost i den færdige grød. Masser af proteiner og hytteost smager skønt i havregrød.
    Til middag spiser jeg oftest en grovbolle, som er hjemmebagt med masser af kerner og grovmel, 2 æg, godt med fedtfattigt pålæg, som kylling, kalkun eller fisk (også gerne den fede fisk) og ca 1-2 gulerødder.

    SvarSlet