Jeg startede dagen med en super lækker proteinrig brunch, med masser af sund fedt fra de knækbrød jeg bagte igår og proteiner fra æg, kalkunbacon, kyllingepølser og brieost. Jeg ville ønske jeg kunne få sådan et måltid hver morgen, både for min krops og mit sinds skyld. Så ville jeg slippe for at sidde og være sulten en time før frokost hver dag på job og jeg ville helt sikkert have mere overskud om eftermiddagen.
Jeg var mæt i 6 timer efter dette måltid, hvorefter jeg fik en skøn frokost igen fuldt med proteiner og sundt fedt.
Men, men, men jeg fandt da også frem til slikskålen, da jeg har besøg af familien og der skal hygges. Det er vildt hvordan man kan mærke ens krop reagere på sukkeret. Jeg får varme kinder, hjertebanken og ofte ondt i maven. Tænker det kan da ikke være helt sundt. Så jeg har sat mig for at holde hele marts sukkerfri. Altså ikke ment sådan at jeg ikke skal hygge og have god mad, men det skal bare være med mere blodsukker venligt mad. Såsom gluten, sukker og laktosefrie desserter og knækbrød med massere af sundt fedt. Ingen tvivl om det bliver en udfordring, men jeg må jo udnytte at jeg elsker at eksperimenterer i køkkenet :)
Så den næste tid vil min blog være fyldt af gluten, sukker og laktosefrie opskrifter.
Fortsat god fredag :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar