torsdag den 10. maj 2012

Aubergine/kyllinge lasagne.. MUMS :)


(Beklager jeg ikke fik taget et billede før vi gik igang)


Jeg har aldrig kunnet lide den traditionelle lasagne, men efter at have læst en masse om forskellige forsøg med aubergine lasagner, besluttede jeg mig for at det måtte jeg da prøve:)

Jeg er bestem ikke vegetar så det blev en udgave med kylling i, kan bestemt ikke undværrer mine proteiner...


At lave lasagnen var meget simpelt, men det tog lidt lang tid, så hav gerne en time sat af, hvis du ønsker at afprøve lasagnen.

Følgende skal bruges til lasagnen:

- Auberginer
- champignong
- hakkede tomater (på dåse)
- kyllingebryst
- tomater
- revet ost 13%
- ildfast fad
- olie til smørring og stegning

Jeg lavede lasagnen i 2 lag, istedet for lasagneplader brugte jeg auberginerne..


Auberginer vendes på panden med krydderi, til de bliver bløde.
Samtidig steges kyllingbryst på en anden pande.
Brug en tredje pande til champignong, eller steg dem efter auberginerne..

Auberginerne ligges i bunden af et olie smurt fad, hakkede tomater hældes over, derefter champignon og kylling skåret i strimler. Dernæst ligges endnu et lag auberginer, tomatstykker ligges over og revet ost tilsættes. Stilles i ovnen indtil osten er blevet brunlig ( ca. 20 minutter ved 175 grader varm luft)

Jeg fik en helt traditionel salat. bestående af iceberg og revne gulerødder. Dertil en fedtfattig dressing..

Velbekomme.. :)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar